Libanesisk Buffé

libanesisktHummus- Kikärtsröra VEG, Baba ghanouch- Aubergineröra VEG, Mhammara- Ajvar & valnötaröra VEG, Tzatziki-vitlöks, gurka & mynta yoghurt, Tabboule-perilje-tomatsallad VEG, Vinbladsdolma - Warak inab VEG, Kebbe - Köttfärsfylld Kottar, Burek-friterade ost rullar, Spenat piroger, Marinerad kycklingspett eller lamfärsspett, Libabröd.

Mexikansk Buffé

mexicansktTaco- honungsmarinwerad revbenspjäll, faijita marinerad kycklinfilé, Chilistrekt köttfärs, Husets Guacamole, rödlök, tomat, majs, riven ost, gurka, grönsallad, gräddfil, salsa, nacho chips och tortilla bröd, smör.

 

Student Buffé

rostbiff 150Potatissallad med capris och färsk lök, Vinmarinerad skivad rostbiff, Mozzarellasallad med körsbärstomater, rucola, oliver och färsk basilika, Tzatziki, créme brule i glas, bröd och smör.

Scandinavisk Buffé

lax 150Kallrökt lax (skivad) med örtagårds dipp, Rostbiff med syrade grönsaker, rökt skinka med melon kuber, färsk potatis sallad med paprika och, rödlök och rostad lök, Ostbricka- 4 sorters ost, kex, frukt och marmelad, Sallad på säsongens grönsaker med rostade nötter, skagenröra på rostad toast med skivad ägg, citron och dill, Lanbröd med vispat smör & havssalt.

Kontakta oss för pris.

 

Medelhavsbuffé

medelhavsbuffeSeroneskinka fylld med färskost och soltorkad tomat, vitlöksmarinerad lammfärsspett med fetaoströra, Ört och citron marinerad kycklingfilé, couscoussallad på tomat, citron, russin, oliver, persilja och mynta, Pastasallad på pesto, soltorkad tomat, kronärtskocka och räkor, Plocksallad med coctailtomat, bailika, rödlök, fårost och olivolja, färskbakad foccasia med smör.

Tapasbuffé

tapasbuffeChilimarinerade räkor på salladbädd, lufttorkad skinka med exotiska frukter, rödpestomarineras kyckling, marinerade oliver i vittlök, oregano, ingefära och olivolja , tortilla med majs, bönor & tomatsalsa, chorizo med bönsallad på mynta och lime, plocksallad på getost, valnötter, honung, hyvlad parmesanost och vinegrette, guacamolé med färskost och nachos.

Italiensk Buffé

italienskbuffeMozzarella, tomat och basilkabädd toppas med basilika och balsamicokräm,  Parmarullader fylld på ricottaost, crosstini med oliv-sardell tapend, pestomarinerad kycklingfilé på spett, Krämig pastasallad m. vitlöksmarinerade kräftor, citron & färsk romarinbakad fläskfilé, blandsallad på coctailtomat, valnötter, getost, oliver och ört olja, foccasia bröd med rosmarin, oliver, soltorkad tomat och smör.