Förrätt: Röktlaxrullader fyllda med räkor på bädd av rostad brödskiva.
Huvudrätt: Fiskgratäng Walewska på rödtungafilé med hummersås toppad med Färskskalade räkor och pommes duchesse.
Dessert: Créme bruleé med citronsorbet.
Förrätt: Parmaskinka, mozzarella, tomat och basilika på bad av rucolasallad med flagad parmesan och tryffelsmaksatt dressing.
Huvudrätt: Stekt marinerad majskycklingsbröst med apelsin gremolata, tomatsky och svamprisotto.
Dessert: Vanilj pannacotta toppad med färska bär.
Förrätt: Toast Skagen (Räkor, majonnäs, gräddfil, räkor, sallad och ägg toppad med löjrom)
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med bearnaisesås & rödvinssås samt potatisgratäng och smörslungade färska grönsaker.
Dessert: Mustig chokladtårta toppad med lättvispad grädde.
Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår
Förrätt: Löjromstoast med ägg och rökta kräftor.
Huvudrätt: Grillad lammytterfilé med blåbärssylt, portvinssås samt ugnsgratinerad potatis och grönsaker.
Dessert: Mandelkorg med färska bär och vaniljsås.
Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår