Veckans Meny

Vecka: 09

 


    Måndag

  • Räk- och Broccolibakad Torskfilé med Hummersås och citron serveras med Rödlök- och Purjolöksdress samt kokt skalpotatis
  • Wallenbergare med gräddsås och Smörgåsgurka serveras med gröna ärter, lingonsylt samt potatismos
  • Pasta/Ris: Indisk Kyckling Curry Bombay - Paprika, morot, broccoli och fräst lök toppas med jordnötter och persilja
  • Vegetariskt: Friterad Broccoli med sweet chili dressing serveras med persilja och saftig grönsaks couscous
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Tisdag

  • Pumpa- och Solrosfröbakad Laxfilé med teriyakisås och citron serveras med dill- och rödlöksdress samt Grönsakwokade nudlar
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
  • Pasta: Husets Lasagne Toppas med varm tomatsås, riven parmesanost och persilje strössel
  • Vegetariskt: Zucchini- och Aubergine Lasagne toppas med varm tomatsås, riven Parmesanost och Persilje strössel
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Onsdag

  • Senapsstekt Operaströmming toppas med smält smör och dilliga gröna ärter serveras med lingonsylt samt potatismos
  • Högrevs Burgare med Briochebröd, Bacon, Cheddarost, tomatringar, grönsallad, smörgåsgurka, rödlök, hamburgare dressing samt vitköksbakad Klyftpotatis
  • Pasta: Räkor och Zucchini - Hummersås, rödlök, paprika och ruccola toppas med varm hummersås och parmesanost
  • Vegetariskt: Pankobakad Haloumi Burgare med brioche bröd, tillbehör samt klyftpotatis
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Torsdag

  • Stekt Panerad Flundrafilé med Räk- och kaviar röra samt citron serveras med rårivet samt potatismos
  • Chèvre- och Fikonfylld Kycklingfilé med dragonsås och persilja serveras med fräst grönt samt ris
  • Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Kantarell- och Champinjonsoppa toppas med gräslök- och persilje toppning serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Fredag

  • Husets fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Biffstek med Kantarellsås och Karamelliserad lök serveras med persilja samt krämig potatisgratäng
  • Rosmarinmarinerad Grillspett på Fläsk med tomatsky och tzatziki serveras med klyftpotatis
  • Pasta: Husets Pasta - Riven ost och Persilja
  • Vegetariskt: Grönsaks, ris- & ört fylld Hel Paprika toppas med tomatsås serveras med syrlig tomat- & rödkålsallad
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  


Veckans alternativ

Tacosallad (Varm Köttfärs)
Räksallad: Handskalade Räkor och Gravad Lax skiva
Kycklingsallad
Tonfisk/Grekisk sallad