Veckans Meny

Vecka: 48

 


    Måndag

  • Stekt Panerad Hälleflundra, skagenröra, Citron och kokt potatis
  • Chevré- & soltorkad tomatbakad Kalvfärsbiff, rosmarinsås & klyftpotatis
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • JULTALLRIK 29/11 till 3/12
  • Varmt: Köttbullar, Prinskörv, Johnsons frestelse, honungsglaserade revbensspjäll, rödvinssky, rödkål & kokt potatis
  • Kallt: Rödbetssallad, Potatissallad, Lök sill, senap, vörtbröd & smör
  • Desserts: Ris Alá Malta, Saftsås, Kanel-Socker, pepparkaka, clementin & kaffe
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Vegetariskt: Haloumi Burgare med Briochebröd och tillbehör, pommes
  • NYHET BURGARE: Hemmagjord Högrevsburgare 180g, Sesamrostad Brioche Bröd, Cheddarost, pommes och hamburgare dressing
  • GYROS TALLRIK: Kyckling eller Fläsk - Pommes, kebabsås och tzatziki
  •  

    Tisdag

  • Havets Wallenbergare, krämig räk- & dillsås, citron, ärtor & potatismos
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *gluten och laktosfria raggmunkar
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • JULTALLRIK 29/11 till 3/12
  • Varmt: Köttbullar, Prinskörv, Johnsons frestelse, honungsglaserade revbensspjäll, rödvinssky, rödkål & kokt potatis
  • Kallt: Rödbetssallad, Potatissallad, Lök sill, senap, vörtbröd & smör
  • Desserts: Ris Alá Malta, Saftsås, Kanel-Socker, pepparkaka, clementin & kaffe
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Vegetariskt: Haloumi Burgare med Briochebröd och tillbehör, pommes
  • NYHET BURGARE: Hemmagjord Högrevsburgare 180g, Sesamrostad Brioche Bröd, Cheddarost, pommes och hamburgare dressing
  • GYROS TALLRIK: Kyckling eller Fläsk - Pommes, kebabsås och tzatziki
  •  

    Onsdag

  • Laxfärserad Flundrafilé, kräftsås, räk, rödlök- & dill crudite samt potatismos
  • Kycklingbröstfilé med skinn, Champinjonsås & pocherade grönsaker, klyftpotatis
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • JULTALLRIK 29/11 till 3/12
  • Varmt: Köttbullar, Prinskörv, Johnsons frestelse, honungsglaserade revbensspjäll, rödvinssky, rödkål & kokt potatis
  • Kallt: Rödbetssallad, Potatissallad, Lök sill, senap, vörtbröd & smör
  • Desserts: Ris Alá Malta, Saftsås, Kanel-Socker, pepparkaka, clementin & kaffe
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Vegetariskt: Haloumi Burgare med Briochebröd och tillbehör, pommes
  • NYHET BURGARE: Hemmagjord Högrevsburgare 180g, Sesamrostad Brioche Bröd, Cheddarost, pommes och hamburgare dressing
  • GYROS TALLRIK: Kyckling eller Fläsk - Pommes, kebabsås och tzatziki
  •  

    Torsdag

  • Mandelbakad Torskfilé, smält gräslök- & dillsmör, citron & potatismos
  • Honungsglaserade revben & Karréskiva, Ingefära- & gräddsås samt äpplemos och kokt potatis
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • JULTALLRIK 29/11 till 3/12
  • Varmt: Köttbullar, Prinskörv, Johnsons frestelse, honungsglaserade revbensspjäll, rödvinssky, rödkål & kokt potatis
  • Kallt: Rödbetssallad, Potatissallad, Lök sill, senap, vörtbröd & smör
  • Desserts: Ris Alá Malta, Saftsås, Kanel-Socker, pepparkaka, clementin & kaffe
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Soppa: Gulaschsoppa eller Ärtsoppa, Pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Haloumi Burgare med Briochebröd och tillbehör, pommes
  • NYHET BURGARE: Hemmagjord Högrevsburgare 180g, Sesamrostad Brioche Bröd, Cheddarost, pommes och hamburgare dressing
  • GYROS TALLRIK: Kyckling eller Fläsk - Pommes, kebabsås och tzatziki
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur, serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Helstekt Fläskfilé med pepparsås & fräst lök serveras med hasselbackspotatis
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • JULTALLRIK 29/11 till 3/12
  • Varmt: Köttbullar, Prinskörv, Johnsons frestelse, honungsglaserade revbensspjäll, rödvinssky, rödkål & kokt potatis
  • Kallt: Rödbetssallad, Potatissallad, Lök sill, senap, vörtbröd & smör
  • Desserts: Ris Alá Malta, Saftsås, Kanel-Socker, pepparkaka, clementin & kaffe
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Vegetariskt: Haloumi Burgare med Briochebröd och tillbehör, pommes
  • NYHET BURGARE: Hemmagjord Högrevsburgare 180g, Sesamrostad Brioche Bröd, Cheddarost, pommes och hamburgare dressing
  • GYROS TALLRIK: Kyckling eller Fläsk - Pommes, kebabsås och tzatziki
  •  


Veckans alternativ

Italia Mozzarella bollar- & salami: Pesto Pasta, cocktail tomat, soltorkad tomat, rödlök, gurka, pumpafrön & honungsdressing
Kyckling: Kycklingfilé, grana padano, cocktailtomat, paprika, rödlök, gurka, pumpafrön och ceasar dressing eller mango raja
Västkust: Räkor, Gravad Lax, ägg, citron, tomat, gurka, rödlök, grana padano och Rhode Island dressing
Tonfisk: Tonfisk, Ägg, Quinoa, paprika, tomat, salladsost, rödlök, tomat, gurka, paprika, grana padano och honung-senapsdressing
*Bas tillbehör finns i stora salladsbaren*