Veckans Meny

Vecka: 04

 


    Måndag

  • Friterad Kummelfilé med dansk curry remoulad & citron serveras med dill samt potatismos
  • Viltfärsbiff med enbärssås & svartvinbärsgelé serveras med smörgåsgurka, ärtor samt rostade potatishalvor
  • Pasta/Ris: Indisk Kyckling Tandoori - Broccoli, Paprika, chili & lime toppas med jordnötter & kruspersilja
  • Vegetariskt: Grekisk Paj på Fetaost, oliver, broccoli & soltorkade tomater servers med ört olja & ruccoladress
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Tisdag

  • Örthalstrad Laxfilé med Gräslöksslungad Vitvinssås & citron serveras med krämig rotfruktsgratäng
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
  • Pasta/Ris: Thai Kyckling Wok - Röd currysås, Broccoli, paprika & sockerärtor serveras med grönsaksnudlar, jordnötter & kruspersilja
  • Vegetariskt: Gröna Ärt- & fetaostbiffar med Rödcurrysås & persiljedress serveras med grönsakswokade nudlar
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Onsdag

  • Havets Wallenbergare med skagenröra & citron serveras med gröna ärtor samt potatismos
  • Parmalindad Kycklingfilé med krämig Basilikasås serveras med ruccoladress samt krämig rödvinsrisotto
  • Pasta/Ris: Lasagne toppas med varm tomatsalsa, oregano, riven ost & persilja
  • Vegetariskt: Zucchini- & Aubergine Lasagne toppas med varm tomatsalsa, oregano & persilja
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Torsdag

  • Fiskgratäng På Hummersås & räk- & rödlökstoppning serveras med citron, dill strössel samt ris
  • Pulled Pork Honey glaze med Gräddsås & Persilja serveras med potatismos
  • Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Spenat- och broccolisoppa, pannkakor, sylt och grädde
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Lövstek med pepparsås & lättstekta haricots Verts serveras med krämig potatisgratäng
  • Honungsglaserad Fläskfilé med pepparsås & lättstekta haricots Verts serveras med krämig potatisgratäng
  • Pasta: Husets Pasta
  • Vegetariskt: Friterade Ostrullader med ajvar dipp & fårostsallad serveras med saftig grönsakscouscous
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Sallad, Peperoni, Tzatziki och Pommes/Ris
  •