Veckans Meny

Vecka: 21

 


    Måndag

  • Friterad Spättafilé med skagenröra och citron serveras med syrlig rödkål- och persiljesallad samt rostad kulpotatis
  • Wallenbergare på Kalvfärs med Gräddsåssås och Gröna ärter serveras med smörgåsgurka samt potatismos
  • Pasta/Ris: Fläskfilé Pepparsås - Penne Fusilli, kantareller, Grädde, Vitlök och paprika toppas med riven parmesanost och kruspersilja
  • Vegetariskt: Indisk Lins- & Böngryta - Aubergine, zucchini & paprika gryta serveras med yoghurt samt ris
  • Baconlindad chorizo serveras med bostongurka samt potatismos
  •  

    Tisdag

  • Grillad Laxfilé toppas med lime- och chimmi churri samt citron serveras med broccoli buketter samt krämig kantarell- och svamprisotto
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alternativt Löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
  • Pasta/Ris: Indisk Kyckling Tikka Masala - Broccoli, paprika, lök kokosmjölk, purjolök och chili, kruspersilja och jordnötter
  • Vegetariskt: Broccoli- och Fårostbiffar med Basilikaolja samt ruccoladress serveras med krämig kantarell- och champinjonrisotto
  •  

    Onsdag

  • Stekt Panerad Hällefilé med tartarröra och citron serveras med purjolöksströssel samt poatismos
  • Ajvar- och yoghurtbakad Kycklingfilé med Currysmaksatt kokossås serveras med kruspersilja, jordnötskross samt jasminris
  • Pasta: Gorgonzolagratinerad Lasagne toppas med varm tomatsalsa, ruccola och parmesanost
  • Vegetariskt: Vegetarisk Zucchini- och Aubergine Lasagne toppas med varm tomatsalsa, oregano och parmesanost
  •  

    Torsdag

  • Äpple, Fänkål- och Räk bakad Torskfilé med Kräftsås och citron serveras med somrig rödlöks, purjolök & dill crudite samt ris
  • Pulled Pork (Nattbakad) Toppas med Saftig tomat- och BBQ-sås serveras med coleslaw samt vitlöksbakad klyftpotatis
  • Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Lins- och Bönsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Örtglaserad Fläskytterfile med Rödvinssås & chili bernaise serveras med rotfruktsstavar samt krämig potatisgratäng
  • Lammfärs på spett Örtrostade tomatringa och tzatziki serveras med tomatsås samt klyftpotatis
  • Pasta/Ris: Biff Stroganoff Champinjoner, paprika och fräst lök toppas med riven parmesanost och ruccola
  • Vegetariskt: Aubergine- och Zucchiniplatta med tomatsås & persilja serveras med ris
  •  


Veckans alternativ

Asiatisk Rostbiff sallad
Västkustsallad
Kycklingsallad
Tonfisk/grekisk sallad