Veckans Meny

Vecka: 33

 


    Måndag

  • Friterad Spättafilé med remouladsås & citron toppas med kalla rårivna rotsaker samt dill- & smörpocherad kokt potatis
  • Wallenbergare på Kalvfärs med gräddsås & skivad smörgåsgurka serveras med gröna ärtor, lingonsylt samt potatismos
  • Pasta: Spaghetti Bolognese toppas med Riven ost & kruspersilja
  • Vegetariskt: Italiensk paj - Soltorkade tomater, fetaost, broccoli, paprika och oliver toppas med basilika olja & salladsdress
  • GYROSTALLRIK: Gyroskött, Mild sås, Rödlöks- & persilje toppning, tomatsallad, peperoni samt pommes/Ris
  •  

    Tisdag

  • Spenatfylld Laxfilé med krämig Vitvinssås & citron serveras med skurna morötter samt dillrostad skalpotatis
  • Indisk Vindaloo kycklinggryta - Mynta yoghurt & kruspersilja serveras med jasminris
  • Pasta/Ris: Entrecote - Pepparsås, Kantareller & fräst lök toppas med riven ost & persilja
  • Vegetariskt: Broccoli- & Fårostbiffar med ajvar röra serveras med saftig grönsakscouscous
  • GYROSTALLRIK: Gyroskött, Mild sås, Rödlöks- & persilje toppning, tomatsallad, peperoni samt pommes/Ris
  •  

    Onsdag

  • Stekt Panerad hälleflundra med skagenröra & citron serveras med rårivet grönt samt potatismos
  • Kyckling Coq au vin på Rödvin, Bacon, Champinjoner & purjolök serveras med kikärtssallad samt ris
  • Pasta: Fläskfilé Gorgonzola - Peppar, Champinjoner, paprika, fräst lök toppas med riven ost och kruspersilja
  • Vegetariskt: Italiensk Ratatouille på Aubergine, zucchini, tomat samt örter serveras med yoghurt dipp samt ris
  • GYROSTALLRIK: Gyroskött, Mild sås, Rödlöks- & persilje toppning, tomatsallad, peperoni samt pommes/Ris
  •  

    Torsdag

  • Laxfärserad Torskfilé Chilispetsad Hummersås & citron serveras med stekt broccoli- & grönsaksris
  • Honungsglaserad Fläskkarré med saftig BBQ-sås & tzatziki serveras med rostad klyftpotatis
  • Pasta/Ris: Kyckling Curry - Paprika, Ananas & lök toppas med jordnötter & kruspersilja
  • Vegetariskt: Dahl Indisk Linsgryta - kokosmjölk, broccoli & paprika toppas med jordnötter serveras med jasminris
  • GYROSTALLRIK: Gyroskött, Mild sås, Rödlöks- & persilje toppning, tomatsallad, peperoni samt pommes/Ris
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli & vitlöksbröd
  • Stekt Schnitzel med rödvinssås & Frästa haricots Verts serveras med råstekt potatis
  • Oxfärsbiff med grönpepparsås & skivad smörgåsgurka serveras med frästa haricots Verts samt råstekt potatis
  • Vegetariskt: Tortellini Spinachi - Spenatsås, ruccola & riven ost
  • GYROSTALLRIK: Gyroskött, Mild sås, Rödlöks- & persilje toppning, tomatsallad, peperoni samt pommes/Ris
  •  


Veckans alternativ

Tacosallad (Varm Köttfärs)
Räksallad (Handskalade Räkor & Gravad Laxskiva)
Kycklingsallad
Tonfisk/Grekisksallad