Veckans Meny

Vecka: 38

 


    Måndag

  • Räk- och Laxfärserad Hälleflundrafilé med gräslöksslungad Kräftsås och citron serveras med Broccoli, Palsternacka, morot- och dillsallad samt potatismos
  • Biff på Högrevsfärs med skogssvampssås och peppar serveras med kruspersilja samt rostad kulpotatis
  • Pasta/Ris: Entrecôte Rosépepparsås - Champinjoner, Kantareller, Paprika, lök och Persilja toppas med rostad Lök
  • Vegetariskt: Friterade Fårostrullader med sweet chilidressing och persiljesallad serveras med wokade grönsaksnudlar
  • GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlök- och persiljetoppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris
  •  

    Tisdag

  • Svartsesamhalstrad Laxfilé med Dillslungad vitvinssås toppas med rödlökscrudité, citron samt saftig grönsakscouscous
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
  • Pasta/Ris: Indisk Kyckling Tikka Masala - Broccoli, Paprika, Chili, Masala, kokosmjölk och Riven lime toppas med Jordnötter och Raita
  • Vegetariskt: Rödbeta- och Selleribiff toppas med tomatsås och kruspersilja serveras med saftig grönsakscouscous
  • GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlök- och persilje toppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris
  •  

    Onsdag

  • Citronpocherad Torskfilé med Ägg- och dillsås samt citron serveras med Rödlök- och Gröna ärter toppning samt potatismos
  • Mozzarella- och Parmafylld Kycklingfilé med salvisås och persiljetoppning serveras med krämig tomat risotto
  • Pasta: Fläskfilé Gorgonzola - Paprika, champinjoner och lök toppas med riven ost och Persilja
  • Vegetariskt: Broccoli- och Grönsaksbiff med gurkyoghurt och bönor serveras med krämig tomat risotto
  • GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlök- och persiljetoppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris
  •  

    Torsdag

  • Mandelbakad Kummelfilé med Skagenröra och Citron serveras med apelsinpocherade broccolibuketter samt potatismos
  • Klassisk Kålpudding med skysås och smörgåsgurka serveras med lingonsylt samt buljong kokt potatis
  • Gulaschsoppa toppas med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Ärtsoppa toppas med senap och timjan serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Spenat- och Broccolisoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
  • GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlök- och persiljetoppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Lövstek med Pepparsås och honungsrostade rotfrukter serveras med krämig potatisgratäng
  • Örtglaserad Kycklingspett med dragonsås och ruccoladress serveras med krämig potatisgratäng
  • Vegetariskt: Tortellini Spinachi - Ricotta sås, Pestoolja och parmesanost
  • GYROSTALLRIK: Fläskkött, Mild sås, Rödlök- och persiljetoppning, tomatsallad, tzatziki, peperoni samt Pommes/Ris
  •  


Veckans alternativ

Tacosallad
Räksallad (Handskalade Räkor och Gravad Laxskiva)
Kycklingsallad
Tonfisk/Grekisksallad