Veckans Meny

Vecka: 39

 


    Måndag

  • stekt Helleflundrafilé med Skagenröra och citron serveras med dill samt potatismos
  • Grönpepparsmaksatt Högrevsbiff med Rosmarin- och rödvinssås toppas med stekt Lök serveras med råstekt potatis
  • Gryta Ris/Pasta: Viltkött Champinjonsås - Paprika och Fräst lök toppas riven grana padano och kruspersilja
  • Korv Stroganoff: smörgåsgurka samt ris
  • Vegetariskt: Italiensk Ratatouille gryta - Aubergine, zucchini och tomat serveras med pumpafrön och ris
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Peperoni, Grönsaker och Pommes/Ris
  •  

    Tisdag

  • Broccoli- och Philadelphiafylld Laxfilé med Hummersås och citron serveras med dill- och purjolöksströssel samt stekt grönsaksris
  • Stekt Fläsk med Raggmunk och lingonsylt alt. löksås med kokt potatis *Gluten och Laktosfria Raggmunkar
  • Kålpudding med löksås och smörgåsgurka serveras med lingonsylt och kokt potatis
  • Gryta Ris/Pasta: Indisk Tikka Masala Kyckling - Broccoli, paprika, morot, sockerärter, kokosmjölk och chili toppas med jordnötter och persilja
  • Korv Stroganoff: smörgåsgurka samt ris
  • Vegetariskt: Indisk Lins- och sockerärtsgryta - Broccoli, Morot, kikärter, kokosmjölk och paprika toppas med pumpafrön, jordnötter, kruspersilja och Jasminris
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Peperoni, Grönsaker och Pommes/Ris
  •  

    Onsdag

  • Räk- och Fänkålsbakad Torskfilé med Lime-Currysås och citron serveras med dill strössel samt ris
  • Stekt Kyckling Schnitzel med chili bearnaise och citronfrästa Haricots Verts serveras med stekt potatis
  • Gryta Ris/Pasta: Fläskfilé Rosépepparsås - Champinjoner, Pepparsås, paprika och fräst lök toppas med riven grana padano och kruspersilja
  • Korv Stroganoff: smörgåsgurka samt ris
  • Vegetariskt: Grekisk Fetaost- och Spenatpaj, Broccoli, paprika och oliver Pannkakor, Sylt och Grädde
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Peperoni, Grönsaker och Pommes/Ris
  •  

    Torsdag

  • Stekt Koljafilé med pickles röra och citron serveras med dill samt smörrostad skalpotatis
  • Honungsglaserad Fläskytterfile med grönpepparsås serveras med rostad skalpotatis
  • Korv Stroganoff: smörgåsgurka samt ris
  • Gulaschsoppa toppas med crème fraiche, pannkakor, sylt och grädde
  • Ärtsoppa toppas med senap och timjan, pannkakor, sylt och grädde
  • Vegetariskt: Grekisk Fetaost- och Spenatpaj, Broccoli, paprika och oliver Pannkakor, Sylt och Grädde
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Peperoni, Grönsaker och Pommes/Ris
  •  

    Fredag

  • Husets Fisksoppa på två sorters fisk och skaldjur serveras med rotsaker, fänkål, blekselleri, dill, aioli och vitlöksbröd
  • Lövstek Tryffelsås och Karamelliserad lök toppning serveras med persilja samt krämig potatisgratäng
  • Glaserad Kalkonbröstfilé med tranbärsky och Sparris serveras med krämig potatisgratäng
  • Korv Stroganoff: smörgåsgurka samt ris
  • Gryta och Ris: Dagens Pasta
  • Vegetariskt: Dagens Vegetarisk
  • Gyrostallrik: Fläskkött, Kebabsås, Peperoni, Grönsaker och Pommes/Ris
  •  


Veckans alternativ

Caesarsallad - Varm Kycklingfilé och Bacon
Räksallad
Kycklingsallad
Tonfisk/Grekisk sallad